Mladenke otkrile što su najviše požalile: ‘Voljela bih da sam manje obilazila goste na svadbi’

Uz sav stres koji prati planiranje vjenčanja, ne treba čuditi da većina parova zapravo preskoči seks prve bračne noći, ali ne iz razloga na koje ste pomislili.

POGLEDAJTE VIDEO: Lijep početak braka

Ispostavilo se da je najčešći razlog odgađanja konzumacije braka taj što su mladenci iscrpljeni od vjenčanja. Dapače, rezultati ankete otkrivaju da 24 posto parova priznaje da je preskočilo vođenje ljubavi jer je mladoženja bio previše pijan, dok 13 posto parova je to preskočilo jer je mladenka previše iscrpljena.

Ali ako pitate mladenke što su najviše požalile vezano za njihova vjenčanja, odgovor vjerojatno neće imati nikakve veze sa seksom. 

Dakle, za čime najviše žale? Pet mladenki je iskreno odgovorilo na to pitanje, a evo i odgovora:

Dreamstime

Foto: Dreamstime

1. Provela je previše vremena obilazeći goste

– Jedna od stvari koju bih voljela da nisam napravila na svom vjenčanju, je to što sam potratila cijelu noć hodajući uokolo i razgovarajući s gostima. Čitate na svim web stranicama za vjenčanja da kad vaši gosti sjednu jesti, da je dobro vrijeme za obilazak i zahvaljivanje ljudima što su došli. Ali, kad to zapravo počnete raditi, grozno je. Nisam čak stigla ni zaplesati ni popiti šampanjac – odgovorila je Sarah (28).

2. Dopustite da vas potpuno obuzme stres

– Kad se sjetim koliko vremena sam provela pod stresom najradije bih samu sebe klepila. Koliko vremena sam izgubila brinući se o svakakvim glupostima, to je strašno. To je samo vjenčanje. Da, to je važan dan u životu ljudi, ali bit će savršen bez obzira na to koliko planiranja je uloženo u njega. Dakle, jedna stvar koju bih definitivno promijenila je to koliko sam tjeskobe osjećala prije svog velikog dana. Moj muž nije bio pod stresom – pa zašto sam ja bila? – kaže Christie (33).

Foto: Dreamstime

3. Previše alkohola

– Jesam li ja jedina osoba koja priznaje da je previše popila na vlastitom vjenčanju? Prije nego što smo rekli ‘uzimam’, popila sam nekoliko kratkih sa svojim djeverušama da smirim živce. Nakon ceremonije, popili smo ih još nekoliko kratkih tijekom fotografiranja, a onda sam konačno, na recepciji, odlučila uživati u činjenici da imamo otvoreni bar. Kad se sjetim kako je to sve izgledalo, na žalost, većina vjenčanja mi je u magli. Voljela bih da sam malo manje popila i da sam se više zabavljala – smije se Jess (25).

4. Fotografije

– Mrzim kako su ispale moje fotografije s vjenčanja. Čak mi se ni tog dana nije sviđalo što je naš fotograf tražio od nas ili poze u koje nas je upućivao, ali nisam ništa rekla jer nisam željela izazvati scenu ili se ponašati kao razmažena mala curica. Sada bih, pak, vraški voljela da sam nešto rekla jer ne mogu vjerovati kako su loše fotografije ispale –  kaže Kelleigh (29).

Foto: Dreamstime

5. Preskakanje večere

– Znate li koliko košta jelo na vjenčanju? Stalno sam si ponavlja, evo sad ću, sad idem jesti i nikako. I tako je prošlo već tri četvrtine večeri, a još niste ni dotakli svoje predjelo jer ste previše zauzeti smješkanjem i pretvaranjem da zapravo ne umirete od gladi. Kad god netko od mojih prijatelja komentira to koliko je hrana bila dobra, ne mogu se ni pretvarati da znam o čemu pričaju – nikad nisam imala priliku ni probati – ispričala je Cait (27) za Your Tango.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr