Imate li želudac za ovo? Štede tako da koriste višekratne WC ‘papire’ od raznih tkanina

Angela Coffman iz Kansas Cityja u Missouriju, sebe naziva najvećom škrticom na svijetu jer reže komade tkanine koje njena obitelj koristi kao toaletni papir, a zatim ih opere i stavi na ponovno korištenje.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Imamo malu kantu ispod košare za rublje koja drži male toaletne maramice gdje ih stavljamo kako bismo ih kasnije mogli oprati – rekla je u TLC-ovoj emisiji “Extreme Cheapskates”.

Objasnila je i zašto sve to rade.

– Kao obitelj srednje klase koja dobro zarađuje, ne bi se trebali zaduživati ​​da kupimo toaletni papir. Sve naše platnene maramice koje imamo u kući, koristimo ih više od pet godina. Upotrebom platnenih toaletnih maramica uštedimo više od 20 dolara (18,74 eura) mjesečno, a u godinu dana to znači 240 dolara (224,92 eura) – dodala je.

Ovdje pogledajte i kako ih napraviti:

Mnogi su bili šokirani ovom praksom.

– Imala sam jednu osobu koja je rekla da nikad ne bi mogla ‘kontaminirati svoju perilicu rublja. Samo sam se nasmijala jer ako išta znate o bakterijama, znate da nema šanse da preživi te teške uvjete. Dakle, kontaminacija uopće nije problem – rekla je.

Ali nisu samo Angelini prijatelji izrazili zabrinutost, i supruga je trebalo nagovarati.

– Kada je Angela prvi put predložila ideju toaletnog papira od tkanine, bio sam malo skeptičan. Ali sada sam se naviknuo. Ponekad je bolje imati nešto čvrsto u ruci nego papirnate stvari – dodao je suprug, a prenosi The Sun.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr