‘Sin mi je odgrizao bradavicu dok sam dojila, tek ujutro sam shvatila da mi nešto nedostaje’

Bradavica joj je otpala, a ona nije ni primijetila jer je, kako kaže mlada mama, njezina tolerancija na bol jako visoka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Amerikanka Jasmine je objavom odvratila mnoge od rađanja djece nakon što je otkrila kako ju je sin koji doji toliko jako ugrizao za bradavicu – da je otpala.

Ona je majka jednogodišnjeg sina Midnighta, kojeg ima sa suprugom Maverickom i podijelila je na društvenim mrežama video koji objašnjava što se dogodilo.

– Evo da vam kažem kako mi je otpala bradavica. Bebu dojim skoro godinu dana. Trenutno ima osam zuba. Ovdje priča postaje divlja. Iako me je i prije pokušao ugristi, nije se dogodilo ništa slično. Dojila sam ga normalno, kasno navečer, a on mi je bukvalno svim zubima zagrizao bradavicu i vukao ju – objašnjava Jasmine, napominjući kako je njezina tolerancija na bol prilično visoka otkada je rodila.

Budući da je mislila da bol dolazi od uobičajenog ugriza, ponovno je zaspala.

Kada se ujutro probudila, njen suprug se prestrašio kada je vidio da joj je majica krvava, što je nju prestravilo.

– Otišla sam provjeriti što je i iskreno, ne šalim se, vrh bradavice mi je visio. Odmah sam vrisnula. Upozorena sam da bi se to moglo dogoditi i da će jednostavno otpasti – kaže mama.

Dakle, nakon što se izbezumila, Jasmine je stavila zavoj na bradavicu i vrećicu leda i čeka da se sve ponovno ‘slijepi’.

Užasnute žene su odmah komentirale situaciju koja joj se dogodila.

– Samo će se opet slijepiti? Cijelo mi se tijelo sklupčalo slušajući ovo – komentirale su.

– Djeca očito nisu za mene – dodala je jedna.

– Nikad neću imati djecu – napisala je druga.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr