‘Koja sramota! Kod novog dečka sam stala na vagu, a ona mu je poslala SMS koliko imam kg’

Koristila sam vagu u njegovoj kući, ali moja težina je ubrzo poslala obavijest na njegovom telefonu, šokirana je djevojka koja je samo htjela diskretno se izvagati kod dečka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Znatiželja je ubila raspoloženje na spoju kada se Ashley zatekla u kući momka s kojim se tada viđala i odlučila skoknuti do WC-a. Nakon što je obavila svoj posao i osvježila se, ugledala je vagu.

Zaintrigirana, Ashley je odlučila skočiti i provjeriti svoju tjelesnu težinu, ali nije shvatila da se radi o malo naprednijoj vagi od standardnog uređaja.

Iako je mislila da će taj čin biti potpuno diskretan, dočekao ju je veliki šok nakon što rezultat ipak nije bio tako privatan.

– Kako sam se osjećala kad sam išla u kupaonicu u kući tog tipa i vidjela vagu, izvagala se i poslala obavijest na njegov telefon… Recimo samo da nikada više nisam osjetila nasumični poriv da stanem na svaku vagu na koju naiđem – opisala je neugodnu situaciju.

Ispostavilo se da ona nije jedina koja je doživjela ovo iskustvo, jer su mnoge druge žene prijavile neugodne trenutke u kući partnera.

– Samo bih otišla – rekla je jedna.

– O, bože, isto, samo što sam to učinila više puta, a da nisam bila svjesna, a treći put kad sam to učinila, zapitala sam se zašto se stalno važem – prisjetila se druga.

– Razmišljao bih o ovome barem jednom dnevno do kraja života – komentirali su.

– Nikada nemojte koristiti vagu koju ne posjedujete – poručili su.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr