Voli me, ne voli me? Ova četiri misteriozna znaka Zodijaka su majstori u skrivanju osjećaja


1. Rak

Poznati po suzdržanom ponašanju, Rakovi su nedvojbeno najtajnovitiji i najprikriveniji horoskopski znak. Ovaj znak ima tendenciju držati svoje osjećaje blizu srca i rijetko ih dijeli s bilo kime jer se cijelo vrijeme boje da će biti povrijeđeni.

Istaknuti po svom karakteru koji ugađa drugima, Rakovi su super empatične duše koje ne vole nekoga vrijeđati ili gnjaviti svojim osjećajima, stoga odluče šutjeti čak i ako ih boli iznutra.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Ovan

Iako su otvoreni i društveni izvana, Ovnovi su mekani iznutra i nikada nikome ne otkrivaju svoje prave osjećaje.

Oni su ti koji uvijek sebe žele prikazati kao nekoga vrlo krutog i odvažnog, stoga pokušavaju zadržati misterij tako da nikada ne izraze svoje prave osjećaje.

Young woman with a cocktail.

Foto: Dreamstime

3. Škorpion

Škorpioni svoje srce i osjećaje čuvaju u tajnosti, čak i svojim srodnim dušama. Oni gaje duboke i intenzivne osjećaje, ali nikada ni s kim ne dijele svoje pravo ‘ja’.

Njihova sentimentalnost može teći u više smjerova, što dovodi do kaosa i zbrke, tako da nikada ne dopuštaju da se itko miješa u njihovo emocionalno stanje.

Foto: Dreamstime

4. Jarac

Jarce je teško razumjeti i pročitati jer su profesionalci u igranju sa svojim osjećajima i uklanjanju onih nedokučivih.

Mogli bi djelovati ljubazno i društveno, međutim, svrhe i ciljevi njihovih života potpuno su zatvoreni i rijetko ih s kim dijele. Držanje osjećaja u zatvorenom ima svoje prednosti i nedostatke, piše Pinkvilla.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr