‘Kada bi se držali nekih stvari, momcima bi život bajka, žene bi uvijek bile raspoložene za seks’

Flertujte s njom pomalo tijekom cijelog dana, umjesto da skačete na nju kada vam seksualni nagon proradi. Tretirajte je posebno cijeli dan, počevši od nestašne jutarnje poruke. Izgradite seksualnu napetost, savjetuje spisateljica Holly Riordan koja tvrdi da ‘kad bi se držali nekih stvari, momcima bi život bajka, žene bi uvijek bile raspoložene za seks’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo su još neki njezini savjeti:

Angažirajte se oko predigre

Ne hvatajte je odmah hvatate za intimne dijelove, poljubite je nježno u usta pa je nastavite ljubiti dugo i senzualno. Vidjet ćete kako će postati zainteresirana za seks.  Dirajte prava mjesta. Njezin vrat, ramena, grudi… Ne zaboravite koje su joj erogene zone, jer svaka je važna.

Govorite joj slatke stvari

Umjesto da joj stimulirate tijelo, stimulirajte njezin um. Ispričajte joj, recimo, priču o tome kako ste se prvi put sreli – sa svoje točke gledišta. Otkrijte joj što ste pomislili kada ste joj prvi put vidjeli lice. Pokažite joj da možete biti i vrlo slatki govornik.

Stavite najbolji parfem

Ženama treba više od dobrog pogleda da bi se zagrijale pa se koncentrirajte i na njezina druga osjetila – naročito miris. Operite kosu novim šamponom pa se poprskajte parfemom koji znate da voli.

Foto: Dreamstime

Budite romantični

Budite klišej. Kupite joj bombonijeru, pospite laticama ruža krevet, ostavite joj male ljubavne poruke… Slobodno kopirajte scene koje ste vidjeli u romantičnim komedijama. Bit će joj drago i mislit će kako je to jako slatko. Zavodite ju kao prvog dana. Ne dopustite da strast među vama izblijedi.

Angažirajte se oko nekih poslova

Iznesite smeće, operite posuđe, složite osušeno rublje… Iznenadite ju tako da kada dođe kući – jednostavno bude sretna, a tako će biti i raspoloženija za intimne trenutke.

Foto: Dreamstime/ilustracija

Pobrinite se da se osjeća lijepom

Neka se uvijek osjeća posebno, kao da je najljepša i najseksepilnija žena na svijetu. Nije dobro dopustiti da stvori dojam kako spavate s njom samo zato što je tamo i samo zato što vam je partnerica.

Izmasirajte ju ponekad

Ako je pod stresom od svakodnevnih briga, teško će biti raspoložena za seks. Zato, izmasirajte je mirisnim uljem lagano i nježno, i gledajte kako se opušta. 

Potrudite se malo više oko izgleda

Nosite čistu odjeću. Odjenite traperice koje vam dobro stoje, u kojima vam guza izgleda seksi, i znate da ona to vidi. Nosite bokserice dobro skrojene, ne bilo kakve – tek toliko da imate nešto na sebi. Ako se žena potrudi da izgleda dobro, zašto ne bi i vi.

Budite džentlmen

Žene vole kada ih partner, bez obzira koliko dugo su u vezi, tretira s poštovanjem, da je pažljiv i pristojan.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr