‘Moj posao je da moj muž bude sretan: Ja sam tu da kuham i čistim.., a on da brine o nama’

Estee Williams (25) iz Virginije, SAD, pet sati dnevno provodi u kuhinji i kaže da je njen posao olakšati život svom suprugu. Vjeruje u tradicionalne rodne uloge i  tvrdi da bi muž trebao biti taj koji treba hraniti i štiti svoju obitelj, dok bi žena trebala preuzeti ulogu domaćice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Unatoč tome što ona i suprug nemaju djece, Estee se ne slaže s tim da žene moraju moći sve i ne želi ići raditi, a nakon posla kuhati i čistiti.

Njezin suprug Connor (23) radi kao električar, dok Estee ostaje kod kuće kako bi kuća uvijek bila čista i ručak skuhan. Kaže kako svaki dan provede do pet sati pripremajući obroke.

– Ručak suprugu kuham večer prije, slažem mu odjeću da sve bude organizirano i pobrinem se da kuća bude čista i dobro miriše kad dođe kući. Služim svim njegovim potrebama kako bih mu olakšala život. Definitivno nisam odrastala u tradicionalnom okruženju. Roditelji su mi se razveli kad sam bila dijete, a mama je spajala kraj s krajem. Znala sam da ne želim biti žena koja radi cijeli dan, a onda mora doći kući čistiti. ‘Oduvijek’ sam znala da želim biti kućanica i da imam partnera koji cijeni tu ulogu – ispričala je Estee.

Kada  je upoznala Connora shvatila je da imaju iste poglede i vrijednosti. 

– Kada smo se upoznali, studirala sam meteorologiju, ali nedugo nakon odustala sam od fakulteta. Nisam ni planirala imati karijeru jer sam znala da želim ostati kod kuće i brinuti o domu i svom mužu – dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO: GRŠE JE SIGURAN DA PLAZIBAT NEMA ŠANSE PROTIV NJEGA

Iako je svaki dan kući Estee se trudi da izgleda dobro. Uvijek se frizira i šminka te nosi haljine.

– Volim izgledati lijepo. Također, imam vremena za hobije i nove vještine, tako da trenutno učim vrtlariti, a uskoro ću početi i s umjetničkim klizanjem. Conner ne mora mrdnuti prstom po kući jer naporno radi da bi nas opskrbio – rekla je Estee i dodala da se ona i suprug nadaju da će ubrzo dobiti i djecu.

– Voljela bih ih školovati kod kuće. Jako vjerujem u odgoj kod kuće – otkrila je, a prenosi The Sun.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr