Nova fora koju nećemo probati na minusima: Slavne cure nose najlonke na gaće, bez hlača

Svako malo slavne dame donose nam mikrotrendove koje mogu nositi tek rijetki, pa na kraju sve skupa ostane kao zabavna modna crtica u povijesti hitova slavnih. Moguće da će se tako nešto desiti i s ovime, jer kod top cura vrijede drugačija pravila.

Nova fora, gaće s najlonkama ili bez, na kombinaciji koja djeluje kao da se netko zaboravio do kraja odjenuti, osvojila je slavne dame.

POGLEDAJTE VIDEO:

Trend je nedavno u fokus mode smjestila Bella Hadid, koja često diktira trendove te donosi razne retro fore. Naime, nosila je obične gaće na jaknu i čizme te djelovala kao da je slučajno izašla iz stana.

Slavni vole izgledati ekscentrično, a i mediji to cijene, fotoreporteri diljem svijeta jedva čekaju da se pojavi tako nešto. Nakon nje to sada nose još neke slavne cure, a sve skupa rezultira rođenjem mikro trendova.

Kim Kardashian je također u ovom stilskom timu, bira jednostavnu, crnu kombinaciju i majušnu torbicu koja je i dalje trend.

I Kylie Jenner zna da se ovo ne propušta – nosila je ovu skromnu kombinaciju na modnoj reviji kuće Loewe, za ljeto 2023.

Njezina sestra Kendall prošetala je kombinaciju kako bi na brzinu kupila buket cvijeća te se pritom odlučila za klasične crne salonke.

Hailey Bieber neki je dan nosila tako kratku mini suknju, da je djelovala kao da nema ništa osim gaća. Ona ima finu karijeru u mikro minicama te često nosi nešto što podsjeća na donje rublje. I dok njezin Justin nosi trenirke pet brojeva prevelike, manekenka ističe ženstvenost i siluetu.

Kad ove slavne cure idu na neki party, onda su gaće također obavezni dio outfita koji se vidi, biraju eterične teksture i kombinacije prozirnog predznaka.

No, ova fora zapravo je posveta stilovima iz šezdesetih, kad je ikona stila i nove generacije bila Edie Sedgwick.

Ona i Twiggy te dizajnerica Mary Quant bile su dio moderne scene te prihvatile ovaj specifičan izgled, donoseći kičaste kombinacije bez hlača. Stil naziva ‘Swinging London’ upisan je u povijest kao jedan od ključnih iz te ere.

Obje, iako vrlo mlade, bile su heroine svoga vremena, simboli mladosti buntovnog i nekonvencionalnog duha.

Prisjetimo se Carrie, ona je u seriji Seks i grad nosila upravo to – gaćice i outfit potpisali su kreativci Dolce & Gabbana, a glavni dio kombinacije bile su upravo gaćice, ukrašene kristalima.

Modna kuća Miu Miu ima moderan odgovor – njihove su gaćice nedavno postale vrlo popularne, napravljene od čiste vune.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr