Top 10 trikova za nezaboravno vođenje ljubavi – pod tušem

Ovih deset savjeta će vam pomoći da se dobro zabavite u kupaonici. Seks pod tušem može zvučati kao nezgodna i sparna aktivnost. Nakon nekoliko pokušaja možda ste izgubili svaku nadu da ćete to učiniti senzualnim iskustvom kakvim se često prikazuje u filmovima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Međutim, ne treba gubiti nadu. Uz pomoć nekih pametnih savjeta i trikova te pravilnih položaja konačno možete uživati u vrućem seksu pod vodom koji će biti jednako zabavan kao i u spavaćoj sobi.

– Seks pod tušem može biti jako uzbudljiv jer budi osjećaj hitnosti, nećete htjeli ostati tamo sat vremena. Osim toga, topla voda je opuštajuća i senzualna, a biti goli i mokri jako je napaljujuće – kaže klinička psihologinja i seksualna terapeutkinja Janet Brito.

Foto: VOLODYMYR TVERDOKHLIB. tverdohli

Dakle, ako ste spremni ponovno isprobati, evo što morate znati…

Protuklizna prostirka je vaš prijatelj

Nije samo rezervirana za starije osobe. Napaljenim parovima potreban je gumeni tepih da se ne prevrnu dok se bave seksom pod tušem. Briga o padanju može odvratiti od zabave pa je ovo neophodan predmet. 

Prvo se zagrijte

Predigra pod tušem može biti borba s ograničenim kretanjem, stoga, kako biste u potpunosti uživali u sesiji, dođite spremni za akciju. To može značiti da se malo poigrate na podu kupaonice ili u spavaćoj sobi prije nego što skočite pod vodu.

Bez ulja, samo lubrikant

Ulje za kupanje može biti seksi, ali u akciji pod tušem je previše sklisko. Umjesto toga, odlučite se za lubrikant na bazi silikona ili prirodni lubrikant, jer voda zapravo može izazvati više trenja između vas i partnera. Stoga se pobrinite da se namažete prije tuširanja.

Pazite na noge

Kad vam postane prevruće, što se može dogoditi kada ste pod sparnim tušem, mišići vam se mogu previše opustiti i dovesti do neželjenih padova i klecanja. Ovo nije redovita pojava, ali morate biti oprezni i paziti na  partnera kako se nitko ne bi ozlijedio.

Naked man kissing woman

Foto: 123RF

Nagnite glavu tuša

Moglo bi biti primamljivo usmjeriti glavu tuša u središte zbivanja, ali to nije najbolji način da uživate u seksu. Bolje ga usmjerite prema nogama ili torzu. Na taj način neće vam oduzimati seksi vrijeme i uzrokovati neželjena trvenja.

Ponesite igračke za kupanje

Ponesite igračke za seks na zabavu – postoji mnogo vodootpornih opcija s kojima se možete igrati. Imati vibrator pri ruci također znači da se ne morate osjećati pod stresom oko pronalaženja savršenog položaja i kuta, umjesto toga oboje možete biti stimulirani na druge načine.

Pjenušavo seksi istraživanje

Seks nije samo trenutna penetracija, pa odvojite malo vremena da prvo istražite jedno drugo. Samo uzmite malo pjenastog sapuna i umasirajte ga jedno drugome u kožu.

hygiene concept. hygiene of couple in love with bearded man and girl.

Foto: 123RF

Uložite u stalak za noge za tuš

Iako je ovo možda nepotrebno za one koji se samo jednom okušaju u seksu pod tušem, za one koji se planiraju redovito kupati pod tušem ovo može biti vrijedna kupovina. Postolje za noge također će vam omogućiti da isprobate niz položaja koje inače ne biste mogli učiniti.

Ne idite prebrzo

Možda biste željeli završiti prije nego što nestane tople vode, ali ako se brzo krećete i mijenjate položaje, možete se izložiti opasnosti da se poskliznete i ozlijedite.

Seksi stabilnost

Tuš nije mjesto za isprobavanje novih i teških položaja. Umjesto toga, htjet ćete se držati položaja koji oboma pružaju određenu stabilnost. Dakle, bez komplikacija dok se ne vratite u spavaću ili dnevnu sobu, prenosi The Sun.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr