Znakovi Zodijaka koji u vezama previše analiziraju: Rakovi žele zaštititi, Djevice savršenstvo…

Kad parovi uđu svježe u vezu, ponekad im je pretjerano razmišljanje i analiziranje jedan od najvećih neprijatelja normalnom razvitku odnosa. Iako nekad briga može biti zbog stvarnog lošeg stanja u odnosu, ona često proizlazi iz nesigurnosti i straha kojeg su donijela prošla loša iskustva. Neki horoskopski znakovi posebno pridaju pažnju pretjeranom analiziranju koje im može naškoditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

1. Rak 

Rakovima svih uzrasta veza je na posebnom mjestu u srcu i ne planiraju je se odreći jednom kad u vezu uđu. Pripadnici ovog znaka često pretjeruju u očuvanju veze od vanjskog svijeta, pa se mogu ponašati previše zaštitnički ili prihvaćati sitnice previše k srcu.

Foto: Dreamstime

To može dovesti do prevelikog razmišljanja i opterećivanja nevažnim stvarima, pa tako i hraniti nesigurnosti. 

2. Djevica

Djevice su poznate po tome da teže savršenstvu, što je često prevelik zalogaj ako se radi o detaljima u međuljudskim odnosima. Ako u vezi nije sve savršeno, pripadnici ovog znaka lako posrnu u analiziranje i previše razmišljanja. Djevice traže savršenstvo od sebe, pa im i maleni problem u vezi može predstaviti ogromnu prepreku.

Foto: Dreamstime

3. Jarac

Poneki Jarci se mogu toliko prepustiti pretjeranom razmišljanju da sami sebe uvjere da nešto nije dobro u vezi, iako to možda i nije tako. Usprkos partnerovom uvjeravanju da je sve u redu, oni se ne mogu odvojiti od misli da postoji neki problem.

4. Riba

Ribe se često mogu prepustiti pretjeranog imaginaciji, a često i previše razmišljaju. U odnosima ponekad dolaze do granice, a njihovo iracionalno razmišljanje dovodi do velikih tenzija. Tijekom pretjeranog razmišljanja naštete svojoj vezi, a da toga katkad nisu ni svjesni.

Foto: Dreamstime

Lijek za pretjerano razmišljanje je dobra komunikacija, koja je čvrsta baza svakoj zdravoj vezi.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr