Charlize Theron o režimu njege: ‘Ja sam žilava djevojka i mogu bez tuširanja tjedan dana…’

Poznata po zadivljujućem izgledu i izuzetnoj ljepoti, glumica Charlize Theron ima neke tajne ljepote ‘u rukavu’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baš kao i sve mame, nagrađivana glumica nema puno vremena za sebe, a mnogi trikovi njege kože koje koristi pristupačni su i jednostavni za slijediti.

Povremeno preskače tuširanje

Iako ništa nije bolje od tuširanja nakon dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može isušiti kožu, uzrokovati perutanje i učiniti da kosa izgleda masno. Theron priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno i može proći nekoliko dana bez kupanja.

– Ja sam žilava djevojka i mogu izdržati bez tuširanja tjedan dana, to mi je sasvim u redu – rekla je.

Foto: Instagram/Pixsell/kolaz

Nikada ne zaboravlja nanijeti kremu za sunčanje

Nošenje kreme za sunčanje jedna je od najzdravijih stvari koje možete učiniti za ljepotu, jer pomaže koži dulje ostati bez bora i sprječava druge znakove starenja. Theron je zaposlena mama, ali nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.

– U mojoj kući se budimo jako rano, u 5:45 ujutro, ja sam samohrana majka koja pokušava pripremiti dvoje djece, spakirati kutije za ručak i ne propustiti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje – ispričala je.

Bombshell Special Screening - Los Angeles

Foto: SF/PA Images/PIXSELL

Za kosu koristi ricinusovo ulje

Iako nema dokaza da nanošenje ricinusovog ulja koristi kosi, mnogi tvrde da njegova upotreba pomaže da im kosa brže raste i izgleda punije. Theron vjeruje da ovo lako dostupno ulje hrani njezinu kosu i pomaže joj da izgleda najbolje, prenosi Bright Side.

– Netko mi je rekao za to. Stavljam ga na obrve i vlasište jednom ili dva puta tjedno. To mi je kosu definitivno učinilo gušćom – rekla je.

24th Annual American Cinematheque Award Honors Matt Damon - Beverly Hills

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Daje prednost noćnoj rutini njege kože

Kao samohrana majka, glumica nema puno vremena ujutro, a kožu pokušava njegovati navečer kad god može.

– Stvarno sam naučila brinuti o koži noću, tako da jutra često uključuju samo toplu vodu, pranje zubi i stavljanje kreme za sunčanje. Mislim doslovno, to je to. Navečer mogu raditi malo više, obično kad djeca spavaju, tad imam malo više vremena za sebe – otkrila je.

POGLEDAJTE VIDEO: MARIO PETREKOVIĆ PIJAN UPOZNAO SVOJU ŽENU

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr