Ova četiri horoskopska znaka u sljedeće tri godine imaju šansu napraviti nešto veliko u životu


Blizanci

Blizanci će svoju karijeru shvatiti ozbiljnije nego ikada ranije. Ozbiljnije ćete shvatiti svoje ciljeve, ali isto tako ćete morati i napustiti snove, ako ne krenete na put karijere koji vam nešto znači. Pažnju ćete skrenuti na to gdje ste pravili greške i kako da to ponovo izbjegnete. Iako vam karijera i reputacija mogu doživjeti mnoge uspone i padove tijekom ovog vremena, ovaj tranzit će na kraju ojačati vašu karijeru kao nikada ranije. Bit ćete nagrađeni ako se nastavite truditi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Djevica

Djevice će morati postaviti granice i zahtijevati ozbiljnost od svojih veza u naredne tri godine. Slabe karike u vašim odnosima u životu će se početi isticati. Bit ćete spremni ući u brak i napredovati u vezi s prijateljem ili ljubavnim partnerom.

Međutim, pošto se nezrelost ne tolerira, pokazat će se je li dinamika vaših odnosa zdrava ili nije. Ne gubite vrijeme na bespotrebne stvari, već se isključivo posvećujte onome što je važno.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Strijelac

Strijelci će se povezati s vlastitom prošlosti. Duboke i intenzivne istine o vašoj obitelji i dinamici kuće mogu isplivati na površinu, prisiljavajući vas da popravite ove pukotine i uspostavite granice koje će vam omogućiti da imate zdravije odnose. Ako ste se osjećali nelagodno kod kuće, ovaj tranzit će vas potaknuti da napustite lošu životnu situaciju i radite na stvaranju nečeg još jačeg.

Čak i ako ne osjećate da je vaš dom tamo gdje želite da bude, potrebno je vrijeme da se izgradi. A ako su dom i obitelj već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsjetiti da uložite još više u svoj osobni život. Iako su novac i profesionalni uspjeh važni, oni su besmisleni bez doma, obitelji i, naravno, sloge.

Foto: Dreamstime

Ribe

Ribe će osjećati veliki pritisak na ramenima. Iako se mnoge stvari u vašem životu bliže kraju, još bolje stvari tek počinju. Možda ćete se osjećati previše kritično prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete mnogo više od sebe.

Uvidjet ćete sve za što ste sposobni, tako da više nećete moći praviti izgovore ili snižavati svoje standarde. I ako ne počnete shvaćati stvari ozbiljnije, možda ćete na kraju dobiti manje nego što zaslužujete. Radite na ljubavi prema sebi i samoprihvaćanju, i možete ostvariti rezultate, piše Atma.

POGLEDAJTE VIDEO: IZ NIZOZEMSKE DOŠAO U ZAGREB NA SPOJ

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr