Začinite malo stvari! Top 3 seks poze za vruće strasti na kauču

U seksu je uvijek je zabavno raditi neke stvari drugačije i stvarati novo seksualno iskustvo, kaže seksologinja i predavač rodnih i ženskih studija na Državnom sveučilištu Clayton, Marla Renee Stewart.

Naime, neki položaji koje ćete isprobati na kauču mogli bi vas navesti da razmislite o tome da ‘centar’ zbivanja iz spavaće preselite u dnevnu sobu, pod uvjetom da nije zauzeta, naravno, piše My Imperfect Life. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lani je s 35 godina još bila djevica, u potrazi za onim pravim

Ukratko Netflix maratoni u dnevnom boravku mogli bi biti zgodna prilika da poradite na tome da se izliječite od ovisnosti o serijama, te postati izlika da se više zadržavate na kauču. 

– Mislim da seks na kauču ima puno prednosti. Možete isprobati neke zabavne položaje, a jednostavno je prebacivati se u nove, jer drugačije možete leći i koristiti naslone nego u krevetu. Osim toga, tako vam krevet ostaje da se odmorite i naspavate – dodaje.

Da bi sve bilo jednostavnije, stručnjaci za seks su izdvojili nekoliko poza, kao startne pozicije za vježbanje, nakon čega, naravno, istraživati možete i sami: 

1. Preko ruba

Stabilno, podržavajuće i ugodno, a kauč pritom ima velike prednosti, jer omogućava da budete kreativni, kaže stručnjakinja za seks i vezu Melissa Stone, koja preporučuje da partneru okrenete leđa i jednostavno se naslonite na jastuke kauča.  

– Ovaj je seksualni položaj vrlo sličan doggy stilu, s tim da je jedan partner blago sagnut na jastucima, a drugi prodire odostraga. Prednost je to što postoji mekani oslonac, pa će partneru koji je dolje biti ugodno. U ovom položaju možete se igrati brzinom prodiranja i stimulacijom, pa i osjećati nestašno – pojašnjava Stone. 

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

2. Stil kaubojke

Iako je riječ o pomalo tradicionalnom pristupu, i Marla Stewart i Melissa Stone vjeruju da ovaj pristup čini čuda dok ste na kauču i uživate u tome što ste iznad partnera. 

– Ovo je odličan način za stimuliranje klitorisa, jer uključuje trenje jednog o drugo genitalno područje, pojašnjava Stone. Istodobno, ne stvara previše pokreta i neće biti puno posla oko mijenjanja položaja da bi se postigao željeni vrhunac.

3. Položaj lotusa 

U ovom ‘scenariju’ zajamčeno vam je zabavno i senzualno iskustvo, kaže Marla Stewart. Neka se vaš partner udobno smjesti u sjedećem položaju s prekriženim nogama dok vi sjedate u krilo, s podvijenim koljenima. 

– U ovoj pozi ste bliski, možete se ljubiti, tijela su jedno pored drugog, pa je poza vrlo intimna, a relativno je lako postići dobar ritam, pojašnjava. Osim toga, oba partnera se mogu osloniti na kauč, a u ovoj pozi omogućena je i lakša penetracija.  

 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr