Lepršavo i veselo: Ovo proljeće nosimo volane i velike mašne

Stilski se ova sezona referira na razne trendove koji su vladali tijekom prošloga stoljeća, reciklaža elemenata djeluje vrlo atraktivno. Hipi haljine stižu nam iz sedamdesetih, one više ukrašene nalik su na osamdesete.

Foto: H&M

Minimalizam devedesetih očit je na ‘čistim’ linijama i formama koje previše ne ističu tijelo. I u detaljima se dešava neodoljiva igra: veliki i mali volani odlični su za one koje žele lepršavu i ukrašenu formu, a ako ste za mašne, birajte one koje imaju naglašen struk.

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: Bershka / Zara

Prednost tih kreacija su razni načini stiliziranja, jedan dan haljina može biti urbana, za kavu, drugi dan je super na sako, a treći ide na party. Od zanimljivih opcija ove sezone tu su i printevi, odnosno razni apstraktni motivi koji su zapravo inspirirani cvijećem, no stilizirani uzorci donose neke nove vizualne igre.

Foto: H&M

Zelena je jedna od popularnijih, predstavlja prirodu koja će uskoro pokazati svoje najljepše lice. Općenito je svijet šarenila ove sezone snažan, upečatljive nijanse krase nas od glave do pete.

Foto: Stradivarius

Kreativnost je naglašena i krojem, pa osim haljina koje djeluju poput duge košulje, nosit ćemo i razne pufaste, voluminozne rukave te krojeve s nabiranjima.

Foto: H&M / Pull & Bear

Od modnih dodataka možete kombinirati tenisice ili štikle, ove kreacije idealne su za razne stilske igre. Modna scena časti nas vizualnim poslasticama, vrijeme je da se ukrasimo predivnim uzorcima koji su zapravo posveta lijepom proljeću.

POGLEDAJTE PRIČU MAROKANSKE ARHITEKTICE KOJA SE DOSELILA U ZAGREB 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr