‘Zaručnik od najbolje prijateljice rekao mi je da je zaljubljen u mene uoči njihovog vjenčanja’

Djeveruša koja je htjela ostati anonimna se šokirala nakon što joj je zaručnik njezine najbolje prijateljice priznao ljubav – i to samo nekoliko dana prije njihovog vjenčanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Razveli se pa opet vjenčali

Svoju priču ispričala je u podcastu Girls Overheard, gdje je rekla da to nikada nije rekla svojoj prijateljici i da je to najveća tajna koju je ikada morala čuvati.

– Budući suprug moje prijateljice poslao mi je hrpu poruka nakon što je uzeo moj broj iz njezina telefona. Izjavio mi je ljubav i rekao da se tako osjeća mjesecima. Ono što je napisao u porukama je nešto najljepše što mi je itko ikada rekao, iako je očito krajnje neprikladno. Volio me izdaleka mjesecima i nije znao što učiniti u vezi s tim. Bilo je to dva dana prije njegovog vjenčanja s mojom prijateljicom na kojem sam bila djeveruša. Morala sam stajati ondje dok su izmjenjivali zavjete. Dok su upitali protivi li se itko, moja je savjest vrištala, ali jednostavno nisam mogla ništa reći, pogotovo nakon što su na vjenčanju svima rekli da očekuju dijete – ispričala je.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Korisnici društvenih mreža su nakon priznanja djeveruše imali razne reakcije, a dosta njih je imalo različita mišljenja.

– Zašto nisi rekla svojoj prijateljici? Spasila bi je od mnogih budućih povređivanja – rekla je jedna žena u komentaru.

– Učinila si  pravu stvar, sve prolazi – i godinama kasnije oni će biti sretni zajedno – pisalo je u drugom komentaru, piše The Sun.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr