Pet tipova žena koje muškarci izbjegavaju pod svaku cijenu

Prečesto to u svijetu spojeva ide otprilike tako da upoznate nekoga, obavite nekoliko telefonskih razgovora, jednom izađete i onda se više nikada ne vidite. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Mnogi muškarci naime izbjegavaju dublje odnose sa ženama koje imaju određenu osobnost jer misle da veza s nekim takvim neće uspjeti. Ne radi se o stavljanju drugih u kategorije, ali postoje neke osobnosti koje vas navedu jednostavno da se okrenete i pobjegnete.

Evo 5 tipova žena koje muškarci izbjegavaju pod svaku cijenu:

1. Koketa

Muškarci vole žene koje flertuju. Privlači ih dobar flert jer osim što je zabavna i šarmantna, ona definitivno nije sramežljiva. Koketna dama odmah pokazuje interes, čineći upoznavanje i udvaranje još lakšim. Za muškarca je olakšanje to što ne mora raditi sav posao. Ali postoji razlika između situacijskog flerta i serijskog flerta, a potonji je nešto s čime se oni jednostavno ne žele baviti. Serijska koketa nabacuje se svima. Žena koja neselektivno ‘trepće’ isprva se čini kao izazov, ali ta igra jako brzo ispari. Nakon nekog vremena dečki shvaćaju da ona treba stalnu pažnju jer ima velikih problema sa samopoštovanjem. 

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

2. Ljubiteljica obveza

Zamislite na trenutak da ste muško. Upoznate fantastičnu ženu i prvi spoj se super provedete. Imate sjajan razgovor i tek ste se počeli osjećati ugodno kad, odjednom, ona počinje razgovarati o mjestu vašeg vjenčanja, o tome koliko djece želi i o imenu vašeg budućeg psa. Stavlja veliki pritisak odmah u startu. U svakoj zdravoj vezi, prvih nekoliko mjeseci – a posebno prvih nekoliko spojeva – trebali bi biti lagani. S tako brzim prelaskom na ozbiljne teme, možda su njezini planovi samo ispunjenje njezinih snova bez obzira na to tko stoji preko puta nje.

3. ‘Privjesak’

Ova djevojka ne može ići nigdje niti raditi bilo što bez društva svog muškarca. Ona prihvaća njegove interese, zove 15 puta dnevno i ne voli kad nije u njegovoj blizini da može pratiti njegovo ponašanje. Ovo je više posla nego što veza zaslužuje. Ona vam je na raspolaganju i oslanja se na vas da je zabavite jer ona zapravo nema vlastiti život. Oduzima energiju i iscrpljuje strpljenje svojim zahtjevima. 

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

4. Party djevojka

Bezbrižna je, možda pomalo divlja, a izvana izgleda kao osoba koja bi ih mogla zanimati. Međutim, nakon što bolje pogledaju, shvate da je cijeli njezin život zabava. Iako se zajamčeni dobar provod može činiti kao dobra ideja, kakva će ona biti na otrežnjujućem svjetlu dana je pitanje. Njezine urnebesne ludorije, otvorena osobnost i dobri plesni pokreti dobri su u malim dozama, ali… Teško je imati zdrav odnos s osobom koja velike probleme skriva ispod svoje ‘zabavne strane’. 

5. Brbljavica

Žena koja nikada ne šuti, jedva prestaje da diše. Čini se da je zabrinuta samo za ono što joj se događa u životu i dijeli svoje brbljave uvide, također ima sklonosti prema tome da bude kraljica drame. Njezine izvedbe izluđuju muškarce iz očitih razloga. Većina misli da je za razgovor potrebno dvoje, ali ne i ona. Žene su verbalnije od muškaraca, međutim ova djevojka ne zna da je zvuk tišine zlato. Mora naučiti da što više priča, to manje uči.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Iako postoje iznimke od gore navedenih tipova osobnosti, pred ovim djevojkama je težak put. Iako izbjegavanje žena s određenim tipovima osobnosti može olakšati stvari, budite otvoreni i upamtite da vaš savršeni par možda neće doći u malom paketu koji ste zamislili, donosi YourTango.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr