Prilog o dijetama za ljeto na dar

Proljeće već traje, a to znači da je pravo vrijeme za pripreme za ljeto. Baš svi žele na plaži zasjati u najboljem izdanju, a kako biste to uspjeli postići, donosimo dijete za lako mršavljenje.

Ne propustite tiskano izdanje 24sata u četvrtak, 13. travnja, jer svi čitatelji dobivaju poseban prilog o top 10 dijeta uz koje se kilogrami tope brzo. Proučili smo svaku dijetu te opisali što se sve može pronaći na njenome meniju. Osim toga, donosimo primjere jelovnika kako biste mogli lakše odabrati dijetu koja vam najbolje odgovara. Neke od njih bogatije su mesom, a u drugima se najčešće jede povrće. Ima za svakog ponešto, a sigurno ćete pronaći dijetu koja odgovara vašim potrebama.

storyeditor/2023-04-11/168180_page-0001-1.jpg

Foto: 24sata

Da bi odabir bio lakši, naši stručnjaci dali su svoj komentar o svakoj dijeti. Objasnili su koji su benefiti te nedostaci pojedine dijete, uz koje imate mogućnost povratka kilograma, koliko držati koju dijetu i koje su od njih potpuno sigurne za dulje vrijeme. Zato, odaberite onu koja vam najbolje odgovara i lako skinite kilograme.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr