Primalja otkrila bizarne izjave muškaraca na porodu: ‘A sad je vrijeme za povratak u teretanu’

Anna je babica, medicinska sestra koja porađa žene svakodnevno, a na svom TikTok profilu s pratiteljima dijeli razne situacije iz bolnice. Tako je snimila nekoliko videa u kojima otkriva bizarne stvari koje su joj izgovorili očevi djece koja su se upravo rađala. 

– Jedan od njih je tijekom poroda ženi rekao da je sa vrijeme za povratak u teretanu. Posteljica joj još nije ni izašla – kaže.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, Anna kaže kako je izjava nebrojeno, ali da ju često nanovo iznenade.

– Da se ona barem tako glasa za mene – izjava je jednog od novopečenih očeva, dok je drugi pitao gdje može obaviti test očinstva.

Iako je ženama potrebna ogromna količina podrške tijekom poroda, čini se neki muškarci ipak ne razumiju koliko je to teško.

– Mislite li vi da ona malo dramatizira – pitao je Annu jedan tata.

Ipak, medicinsku su sestru ipak najviše šokirali komentari seksualne prirode, pa su neki tate pitali kad mogu ponovno spavati sa ženom, ili mogu li dodati koji šav samo za njega. 

Uz bizarne izjave, bilo je i situacija koje su ju šokirale, poput nekih koji su na porod donijeli igrice pa se igrali, dok ima i onih kojima se nije sviđala bolnička hrana pa su si naručili novu. Jedan je čak izašao odgledati utakmicu, a neki su i ‘ubili oko’ tijekom ženinog tiskanja. 

– Ne mogu vjerovati da je ovo stvarnost. Muž mi nakon ovakvog nečega ne bi više bio muž, dočekali bi ga papiri za razvod – komentirala je video jedna od žena. 

Doctors Delivering a Baby in the Hospital

Foto: Tyler Olson
Simplefoto

Neke od njih podijelile su svoju osobnu priču, pa je jedna dodala da je povratila tijekom poroda da bi ju suprug optužio da je to učinila namjerno.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr