Tri najgore i tri najbolje teme o kojima možete s muškarcem razgovarati na prvom spoju

Prvi spojevi mogu biti uzbudljivi i nezaboravni, ali i neugodni i strašni. Mnogi su tada zbunjeni i ne znaju o čemu bi razgovarali s neznancem ispred sebe. Ipak, kako bi taj trenutak bio nešto lakši, napravljene su mnoge studije koje donose preporuke kako se ponašati na prvom spoju.

POGLEDAJTE VIDEO:

U posljednjoj studiji na tu temu, pokušalo se doći do odgovora koje je teme dobro, a koje loše otvarati na prvom spoju, iz muške perspektive.

Kako bi pomogli ljudima da lakše ‘prežive’ prvi izlazak, stranica za upoznavanje partnera pitala je muškarce da otkriju koje su im dobre, a koje loše teme za prvi spoj. Evo što su otkrili u svojoj anketi:

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

Poželjne teme:

1. Razgovarajte o djeci

Anketa je otkrila da 41 posto muškaraca želi razgovarati o želji, nespremnosti ili nemogućnosti partnerice da ima djecu, tijekom prvog izlaska ili ubrzo nakon toga. Nije važno kada, samo da je prije nego što stvari postanu ozbiljne. Ne želite maštati o životu s nekim tko ne želi iste stvari.

2. Razgovarajte o poslovima

Čak 66 posto muškaraca želi razgovarati o statusu zaposlenja tijekom ili neposredno nakon prvog spoja.

3. Budite iskreni i otvoreni

Osjetljive, ali važne informacije – poput toga imate li djecu ili se razvodite – treba iznijeti tijekom prvog kontakta, prema 56 posto muškaraca u anketi.

Foto: Davor Puklavec, Marko Prpić/Pixell, Dreamstime

‘Zabranjene’ teme:

1. Razgovor o tome s koliko ste partnera spavali

Čak 52 posto muškaraca ne želi znati koliko su partnera imale njihove djevojke u prošlosti. Svakako ne žele čuti o bivšima na bilo kojem sastanku.

2. Razgovor o novcu

Samo 8 posto muškaraca želi znati vaše financijsko stanje, no ostali bi radije da o tome ne pričate. Možete govoriti o svom poslu, ali ne i o plaći. 

3. Otkrivanje seksualnih sklonosti

Nevjerojatnih 68 posto muškaraca preferira da se ne otkrivaju nikakvi neobični fetiši tijekom prvog spoja. Pričekajte malo, do trećeg spoja, donosi YourTango.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr