‘Moj muž već 48 godina s našim novcem ide na Tajland, samo nestane i ne želi reći što radi’

Govoreći na telefonskom razgovoru za rubriku ispovijesti ‘Dear Deidre’ u jutarnjoj emisiji This Morning, žena koja je rekla da se zove Julie, rekla je da njezin suprug punih 48 godina povremeno nestaje na Tajlandu,  a ne želi joj reći gdje i kuda odlazi s njihovim novcem, uz prijeziran odgovor da se to “nje ne tiče”, prenosi Daily Mail. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jedna pokrajina na Tajlandu lani je imala problema s majmunima

Šokirani voditelji emisije Phillip Schofield i Holly Willoughby slušali su dok je žena u agoniji prepričavala bizarne detalje priče. 

– On obično odlazi srijedom navečer. Upravo sam došla kući, nema nikakve poruke, ničega, nestala je njegova putovnica i odjeća. Sad već imam 70 godina i ne znam što da radim. Razmišljam koliko još imam vremena – rekla je žena očito pogođena emocijama. 

Deidre je savjetovala ženi da ne nastavi trpjeti tu situaciju, ocijenivši suprugovo ponašanje užasnim. 

– Naravno da je ono što vaš muž radi vaša briga, posebno ako zbog toga nestaju stotine funti obiteljskog prihoda – to je užasno, odgovorila joj je. 

POGLEDAJTE VIDEO IZ EMISIJE: 

Iako je Julie pojasnila da suprug taj novac ne skida sa zajedničkog računa, nije jasno kako je par riješio financije. I Phillip je naglasio da je zgrožen ženinom situacijom, ocijenivši da mu to djeluje kao očita nevjera. 

– Ima nekog drugog. Ide na Tajland vidjeti nekog drugog, muškarca ili ženu, rekao je. 

I pratitelji na Twitter bili su užasnuti Julienom pričom i mnogi su joj poručili da promijeni bravu ma vratima stana i posjeti odvjetnika za rastave.

– Mislim da se zna zašto ide na Tajland, napisao je u poruci Julie jedan korisnik Twittera.

– Možda jest teško s vaših 70, ali, draga Julie, promijenite brave kad idući puta bude odsutan. On je apsolutni kreten – komentirao je još jedan pratitelj. 

– Ostavi ga odmah, nagovarala ju je još jedna osoba.

– Uh, draga Julie… – sažeo je sve u uzdahu jedan od komentatora. 
 

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr