FOTO Par živi na uskom čamcu: Evo kako su uredili ovo utočište

Par živi na malenom čamcu za kojeg kažu da košta 38.000 eura. Podijelili su s gledateljima obilazak njihovog boemskog doma.

POGLEDAJTE VIDEO:

Adam Lind i Lauren Coley sa svojim psom Shantijem borave na uskom brodu, vrsti čamca dizajniranog da plovi sustavom kanala Ujedinjenog Kraljevstva. Par je bilježio svoje planove za uređenje interijera i DIY renoviranja na društvenim mrežama.

Gledatelji su se divili udobnim prostorijama, dok su neki bili skeptični.

Par je stekao oko 220.000 pratitelja bilježeći svoj svakodnevni život na malenom uskom čamcu. Uz kupaonicu, Lind je zabilježio nadogradnje vanjskog izgleda broda i njihove druge svakodnevne životne rituale, donosi Insider.

Komentatori su se uglavnom čudili ugodnom prostoru, dok su pojedini bili više skeptični zbog tijesnih kutova i fizike života u uskom čamcu.

– S obzirom da je sve na jednoj strani broda, osjećate li da se naginje na tu stranu? – pitali su par.

Unatoč svim manama broda, par ga je zavolio.

Lind započinje obilazak rekavši da brod, ima obrnuti raspored, što znači da ulazite kroz kuhinju kako biste pristupili ostatku dnevnog boravka. U početku se protivio toj ideji, rekao je, ali ju je zavolio. Zidovi su obojeni u svijetloplavu boju, ispod kuhinjskog pulta nalazi se perilica za rublje, a na policama uz zidove naslagani su obilni začini i proizvodi za kuhanje. Tu je i prozor iznad umivaonika koji gleda na vodu.

– Kad navečer ovdje kuham, to je moje malo utočište – kaže.

Zatim su prikazali prostor za spavanje, gdje stoji uzak krevet ukrašen ormarićima i dekorima. Iako je bio ugodan, neki su komentatori smatrali da bi uske prostorije bile neodržive za njh.

– Moj donji dio leđa nikada ne bih mogao ovo podnijeti – komentirali su.

Kupaonica je prva soba koju je par temeljito renovirao, a nalazi se odmah iza spavaće sobe, iza kliznih vrata. Kupaonica ima zid od pločica, kompostni WC, umivaonik s kamenom zdjelom i ukrasne viseće sobne biljke.

Dodali su i kako su sami napravili novu korpu za rublje i postavili nove podove.

– Uradi sam projekti daju odličan osjećaj postignuća – ističu.

Imaju, tvrde, i dovoljno prostora za jogu u dnevnoj sobi. Na prednjem dijelu broda je osunčana soba s tirkiznim kaučem. Soba također sadrži ugodan kamin, police s posuđem i knjigama i još više zelenila – ili, kako Lind kaže, više sobnih biljaka nego u vrtnom centru.

Najčitaniji članci

Source: 24sata.hr