Oglasila se policija o nesreći maturanata, traktorom koji se prevrnuo upravljao maloljetnik?

Istarska policija oglasila se o velikoj nesreći između Labina i Prtloga u kojoj je jutros više maturanata izletjelo s ceste iz traktora s prikolicom. Policija je utvrdila kako su dojavu o nesreći dobili oko 10.40 sati, a prema dosad utvrđenim informacijama, ukupno 16 osoba zatražilo je liječničku pomoć.

Glas Istre neslužbeno doznaje kako je traktorom upravljao maloljetnik, a o svemu se oglasila i srednja škola Mate Blažin u Labinu iz koje su škole ozlijeđeni učenici.

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL

”Želimo Vas obavijestiti o trenutnom stanju i poduzetim mjerama. Nijedna ozljeda nije označena kao kritična. Djeca koja su povrijeđena su trenutno pod medicinskom skrbi i nadzorom. Molimo Vas da ostanete mirni i pružite podršku djeci tijekom  ovog teškog razdoblja. Ukoliko trebate dodatnu podršku i pomoć, obratite se s povjerenjem školskom osoblju. Uzajamna podrška i ljubav su ključne za fizički i emocionalni oporavak djece zato budimo zajedno”, javljaju iz škole.

Hitna je dosad istrijažirala ukupno 20 osoba koje su sudjelovale u nesreći, a ravnateljica Opće bolnice u Puli dr. Irena Hrstić naknadno je potvrdila kako su zaprimili 14 ozlijeđenih osoba, od kojih je troje zadržano u bolnici. Dvoje maturanata, doznajemo, nalazi se na trijaži u KBC-u Rijeka, gdje će im se utvrditi stupanj ozljeda.

Source: poslovni.hr